Random blog

Don’t start now

“Don’t Start Now” és una cançó pop-disco de la cantautora anglesa Dua Lipa, llançada com a senzill principal del seu segon àlbum d’estudi “Future Nostalgia” el 2019. La cançó va ser escrita per Lipa, Caroline Ailin, Emily Warren i el seu productor Ian Kirkpatrick.

La cançó parla de com oblidar una relació del passat i abraçar la llibertat de ser solter. La seva melodia enganxosa, el seu ritme ballable i la seva lletra optimista l’han convertit en un èxit popular a tot el món. “Don’t Start Now” ha estat elogiada per la crítica pel seu so disco retro i la seva capacitat per fer que els oients se sentin bé i ballin.

La cançó ha estat interpretada per diversos artistes, com Kelly Clarkson, que va fer una versió en directe al seu programa de tertúlies el 2020, i la banda d’indie-pop CHVRCHES, que va versionar la cançó per al Live Lounge de BBC Radio 1 el 2019.

“Don’t Start Now” és una cançó fantàstica del setlist de Random,  un plaer tocar-la, ballar-la i cantar-la. La seva melodia enganxosa i el seu ritme optimista la converteixen en una cançó divertida i enèrgica, i la seva popularitat fa que molta gent ja la conegui.

 A més, és una manera fantàstica de tocar música pop contemporània incorporant un so disco retro amb un toc de funk! 

Si voleu escoltar-la, agafeu agenda i… Don’t start now!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la vostra experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que n\'accepta l\'ús.   
Privacidad