Random blog

Arrels italianes!

Sí, encara que sembli mentida… Random es va forjar al Firenze Rock!

En Toni Gimeno i l’Ignasi Doy van fer una escapada musical al Firenze Rock per escoltar Weezer, Metallica, Green Day, Muse, Placebo, Red Hot Chilli Peppers… Tres dies de concerts i cultura… i moltes hores de conversa que van donar fruit a una idea: Sortir de la zona de confort, fer un pas endavant en el món de les cover band, explorar medleys amb estils diversos i èpoques oposades de funk, rock i pop… i d’aquí neix Random!

El mes d’agost, coincidint a l’aniversari dels 102 anys de l’àvia de l’Enric Giné,  l’Ignasi comparteix la idea i el projecte. L’Enric ja és un més de Random i aporta la seva expertesa musical al projecte.

El setembre del 2022 en Raúl Vallejo, amic i músic amb qui en Toni i l’Ignasi havien compartit escenari amb The B-Sides decideix sumar-se al projecte aportant molt més que una guitarra i una trompeta, la creació d’un producte musical diferent.

Fruit dels anys d’assaig al Top Music, l’Ignasi descobreix a través del seu instagram, un nou talent a la bateria, l’Àlex Martín. Sense dubtar-ho la contacten i es troben al mateix Top per plantejar el nou projecte. La baterista i guionista audiovisual es suma a Random.

I com no podia ser d’una altra manera, la inseperable veu que durant anys ha acompanyat al Toni en diferents projectes no es podia quedar fora de l’eqüació. L’Alicia Sastre es suma al projecte al mes d’octubre tancant així el sextet.

Que no pari la música

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la vostra experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que n\'accepta l\'ús.   
Privacidad