Random blog

Beat it, Random it!

“Beat It” és una cançó d’èxit clàssica del llegendari artista Michael Jackson, publicada el 1982 com a part del seu sisè àlbum d’estudi, “Thriller”. La cançó inclou una barreja de música rock i pop, i el seu famós solo de guitarra va ser interpretat per Eddie Van Halen. En els concerts de Random, en Raul Vallejo ens deleiterà interpretant aquest solo amb els coros de l’Alicia, en Toni i la resta de #Randoms.

Una de les raons per les quals “Beat It” es considera un clàssic és pel seu memorable vídeo musical, que inclou Jackson breakdance i mostra el seu famós moviment de ball “moonwalk“. El missatge anti-violència de la cançó i el seu ritme enganxós l’han convertit en una opció popular per a concerts i un element bàsic de les llistes de reproducció de música pop i rock clàssic.

En general, “Beat It” és una cançó atemporal i estimada que  continua sonant als concerts pel seu estat icònic, la seva melodia enganxosa i el seu missatge potent.

Si voleu veure com sona Beat it interpretat pels #Random agafeu agenda i…

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la vostra experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que n\'accepta l\'ús.   
Privacidad