Random blog

Enric Giné, del gospel al funk passant pel rock

El mes d’agost del 2022, l’Ignasi Doy i l’Enric Giné van coincidir a l’aniversari dels 101 anys de l’àvia de l’Enric. L’Ignasi va compartir la idea i el projecte de Random i l’Enric ja és un més de la família, aportant la seva expertesa musical al projecte. 

El músic, és Grau mitjà de piano pel Conservatori del Liceu i Enginyer de telecomunicacions. Va estudiar piano modern amb Enric Alberich i Alejandro Di Costanzo

La seva feina diària es centra en l’enregistrament, producció i preservació d’àudio a Tasso Laboratori de so, a banda de la docència al departament de Sonologia de l’ESMUC.

Durant 20 anys pianista a TwoCats pel Gospel, enyorava trepitjar de nou l’escenari. L’Ignasi el va animar a formar part de RANDOM i des d’aleshores que els assajos dels dimarts són la millor gimnàstica, un moment de llibertat creativa, complicitat i gaudi.

Benvingut a Random!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la vostra experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que n\'accepta l\'ús.   
Privacidad