Random blog

Ignasi Doy, el motoret

L’optimisme i l’entusiasme són característiques importants per tenir èxit a qualsevol àrea de la vida, incloent-hi la música. En el cas de la guitarra, aquestes qualitats poden ajudar a un músic a mantenir-se motivat i compromès amb l’art que estima. I això és el que millor defineix a un dels motorets de Random.

En termes de màrqueting i comunicació, l’especialitat professional del nostre guitarrista, l’optimisme i l’entusiasme poden ser eines poderoses per promocionar la música d’un grup i els seus concerts, una feina que l’Ignasi gaudeix de dalt a baix, assumint el rol de promotor de Random.

El músic...

L’Ignasi va començar de ben petit al piano clàssic. A partir dels 14 anys va agafar la guitarra elèctrica i ja no l’ha deixat fins a l’actualitat. En el local d’assaig d’Arenys de Mar, el Nappoli Club, comença amb els Cibernètics, l’estiu del 1992. Posteriorment, amb els Kinswoman, els Cactus i ja a l’època universitària els Have a Nice Day amb qui grava el seu primer disc. Passa un parell d’anys al Taller de músics. Posteriorment amb Aerostatica amb qui, conjuntanent amb el guitarrista i professor Jordi Nogueres, i la cantant Montse Pedrós produeixen diferents temes.

Del 1996 al 1999 porta tota la producció del Mond Club (Sala Cibeles) de la mà d’en José Cadahía (Grup Zeleste / Razzmatazz).

Després d’anys sense formar part de cap banda, el 2017 inicia la seva trajectòria amb The B-Sides i Salmon & The Funkels.

De la mà del Tècnic i productor Pau Oltra i amb la col·laboració de B-Sides, produeixen a Tropic Studios el nou himne del CE L’Hospitalet, que sona cada diumenge a l’estadi.

Enamorat dels Weezer, escolta música tant diversa com Green Day, Queen, NoFX o els seus estimats Lax’n’Busto.

El dia a dia...

L’Ignasi, a part de tocar i cantar amb els Random, és expert en màrqueting i comunicació dirigint la seva pròpia agència Acrònim.

A part és professor de Comunicació a la Facultat de Filologia i Comunicació de la Universitat de Barcelona.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la vostra experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que n\'accepta l\'ús.   
Privacidad