Random blog

I’m a believer

És un plaer compartir amb vosaltres la fascinant història de la cançó “I’m a Believer” i la seva emocionant versió d’Smash Mouth.

Aquesta cançó icònica va néixer de la ploma de Neil Diamond el 1966, i va ser inicialment interpretada pels Monkees, una banda de música pop i rock de l’època. 

Cançó original de Neil Diamond, 1966

El seu ritme contagiosament alegre i la lletra emotiva van capturar els cors de molts i va arribar a ser un gran èxit, arribant al número u de les llistes de vendes dels Estats Units. Va esdevenir un himne de l’època i va continuar emocionant a la gent durant dècades.

La cançó increïblement popular de 1966 de la banda dels anys 60 The Monkees

Molts anys després, el 2001, Smash Mouth, una banda de rock alternatiu californiana, va decidir donar-li una nova vida a aquesta cançó amb una interpretació que va arribar a ser tan memorable com l’original. La seva versió va ser part de la banda sonora de la pel·lícula “Shrek,” i va portar “I’m a Believer” a una nova generació d’oients. La seva energia i estil van mantenir la cançó fresca i actual, tot respectant la seva essència.

Així doncs, a rockrandom.com, celebrem aquesta història musical única que demostra com la música pot transcendir generacions i com versions com la d’Smash Mouth poden mantenir viva una cançó clàssica. Si encara no l’heu escoltat, us animem a fer-ho i a gaudir de la màgia de “I’m a Believer” en els propers concerts que vindran.

Manteniu-vos sintonitzats a rockrandom.com per a més notícies i històries fascinants sobre la música que estimem. La passió per la música mai s’acaba, i estem aquí per compartir-la amb tots vosaltres.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la vostra experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que n\'accepta l\'ús.   
Privacidad