Random blog

La polivalència té un nom: Toni Gimeno!

Des de ben petit que la música ja el cridava. Als 16 anys comença a tocar el baix amb Killerburguers. Passa per diverses bandes: Tot Boira de temes propis, The Cavern Club Band tribut Beatles i Fussion The Midlands, covers band amb qui toca a locals mítics del Vallès com El Cargol Pelut o l’Às de Copes, fins a les Festes de Gràcia. L’any 2004 deixa temporalment el baix i es dedica només a les veus, amb els grups Sin Remedio i My Generation Club, on va coincidir amb l’Alicia compartint les veus i creant un tàndem inseparable. 

El 2014 posa en marxa The BSides banda de clàssics del rock, pop i soul, com a baixista i veu principal, i tocant en diverses ocasions al mític Luz de Gas, revetlla de Sant Joan a Arenys, festes del Guinardó, festa major de l’Ametlla del Vallès… Col.labora amb altres grups com Salmon & The Funkels, amb el projecte personal Velaz del músic Pablo Bañares (Sala Bikini i al White Summer de Pals) i amb En el Dique, banda de clàssics del rock.

L’any 2022 a Florència sorgeix la idea amb l’Ignasi de muntar un nou grup per sortir de la zona de confort i assolir nous reptes musicals:  RANDOM.

Les seves influències musicals: Queen, Iron Maiden, The Beatles, The Police, Otis Redding, Lawrence.

Si alguna cosa té el músic vallesà és la capacitat d’interpretar qualsevol hit de rock, funk, pop… Un músic de dalt al BAIX, literal! 😉 

I això, la polivalència, és un do natural que pocs músics tenen.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la vostra experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que n\'accepta l\'ús.   
Privacidad