Random blog

Les primeres idees de Random en format Medley

Un Medley o popurri és una composició musical formada per una sèrie de cançons o peces barrejades entre si. Una de les primeres iddes que estem treballant des de Random és la realització de Medleys de funk, pop i rock, barrejant cançons de diferents èpoques i estils.

El funk rock és un gènere que combina elements del funk i la música rock. El medley de funk rock que proposa Random cover band és una composició formada per diferents peces de música funk rock barrejades. 

Un popurrí de “Celebration”, “Setember”, “One More Time” i “Lady (Hear Me Tonight)” seria una composició musical que combina fragments de totes aquestes cançons combinades d’una manera harmònica. El medley podria tenir un arranjament, un tempo i una clau diferents de cadascuna de les cançons originals, creant una experiència musical única…

  • “Celebration” – una cançó de Kool & the Gang, publicada el 1980.
  • “Setember” – una cançó de Earth, Wind & Fire, publicada el 1978.
  • “One More Time” – una cançó de Daft Punk, publicada l’any 2000.
  • “Lady (Hear Me Tonight)” – una cançó de Modjo, publicada l’any 2000.

 

Una petita curiositat pels fanàtics dels audiovisuals, us heu fixat que el format de tres dels quatre videoclips és en format 4:3? 

Si voleu veure com sona aquest primer Medley agafeu agenda i…

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la vostra experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que n\'accepta l\'ús.   
Privacidad