Random blog

Quina cançó de Roxette t’emociona més?

Roxette va ser una banda sueca de pop rock formada el 1986 per Per Gessle i Marie Fredriksson. Durant els anys 80 i 90, Roxette va ser una de les bandes més reeixides del món, venent més de 75 milions de discos a tot el món. La banda va aconseguir la fama internacional en 1989 amb el seu segon àlbum, “Look Sharp!”, que incloïa cançons com “The Look” i “Listen to Your Heart”.

Roxette es va convertir en una banda icònica dels anys 80 i 90, i la seva influència en la música pop continua sent evident avui dia. La combinació de la veu de Marie Fredriksson i la composició de Per Gessle va crear un so distintiu que es va convertir en sinònim del so del pop rock d’aquella època.

Buscant ampliar el repertori de Random i trobar aquests hits que ens fan ballar i cantar, l’Enric Giné va compartir amb la resta de la banda el que va gaudir en el seu dia d’un disc que ens ha marcat a tots: Joyride

Però... Quina cançó hem triat a Random?

Per emotivitat, instrumentació i toc rockero hem triat un gran himne dels suecs: Fading Like a Flower“, una cançó de Roxette que va ser llançada el 1991 com el segon senzill del seu tercer àlbum d’estudi, “Joyride”. La cançó va ser escrita per Per Gessle i compta amb la veu principal de Marie Fredriksson. La lletra de la cançó parla d’una relació que s’està esvaint i la sensació de dolor que ve amb aquest procés.

“Fading Like a Flower” va ser un èxit comercial a diversos països, arribant al número dos a la llista de senzills del Regne Unit i aconseguint el top 20 a diversos altres països, incloent els Estats Units. La cançó es va convertir en un clàssic de la música pop dels anys 90 i és recordada com una de les millors cançons de Roxette.

Versions del Fading Like a flower

La cançó “Fading Like a Flower” ha estat objecte de nombrosos covers i versions. Artistes com Celine Dion, Kt Tunstall, i Sarah Brightman han versionat la cançó en viu, mentre que artistes com Jascha Richter i Jordan Smith han enregistrat versions en estudi. Cada versió ha aportat alguna cosa nova a la cançó, però la versió original de Roxette continua sent la favorita de molts fans de la banda.

Portada del Cassette de Fading like a flower, una relíquia!
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la vostra experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que n\'accepta l\'ús.   
Privacidad