Random blog

🤘🏼😜 Rockrandom en concert al @cerdanyafilmfest! 🎸🥁

Sense cap dubte, el concert de Rockrandom al Cerdanya Film Festival va ser una experiència inoblidable. A més de les seves versions habituals carregades d’energia, la banda, en format quartet rockero, va sorprendre el públic amb interpretacions excepcionals de clàssics del rock com “Born to Be Wild,” “Summer of ’69,” “You Really Got Me,” i “Hard to Handle.”

L’escenari es va encendre amb la versatilitat de la banda mentre sonaven aquestes cançons icòniques. “Born to Be Wild” va fer que el públic se sentís com si estigués a punt de sortir corrents a la carretera en una aventura salvatge. “Summer of ’69” va fer que tots recordessin els millors moments de les seves vides, amb el públic cantant l’enganxosa tornada amb passió.

La interpretació de “You Really Got Me” va mostrar l’habilitat per capturar l’essència de les cançons originals, i el mític “Dreams” de The crandberries va posar a prova la veu poderosa d’Alicia Sastre, que va deixar tothom sense alè.

Aquesta combinació d’èxits clàssics i les pròpies versions de Rockrandom van fer que el concert fos un veritable festival de rock. El públic va viure una tarda de música intensa i diversió sense fi.

L’Alicia Sastre va captivar a tothom amb la seva veu poderosa, mentre Àlex Martin mantenia el ritme amb la seva bateria incansable. Toni Gimeno va demostrar la seva habilitat al baix i les seves veus harmonioses, i Ignasi Doy va fer rugir la guitarra com sempre.

 

La banda va demostrar una vegada més que té el que cal per conquerir l’escena del rock! Una tarda que es recordarà per molt de temps.

#concert #rock #Cerdanya #Rockrandom #ClàssicsDelRock

Javi Arrabal, la sorpresa en majúscules

Si alguna cosa no s’esperaven el quartet de Barcelona, era l’aparició sorpresa del gran Javi Arrabal exguitarrista de B-Sides que va compartir molts anys d’escenari amb l’Alicia i el Toni i que va fer molts quilòmetres des de Madrid per donar-nos la sorpresa i acompanyar-nos tot el dia! 

Gràcies Javi, tens un cor enorme!! T’estimem!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la vostra experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que n\'accepta l\'ús.   
Privacidad