Random blog

Shut UP & Dance!

Shut Up and Dance” és la cançó de més èxit del grup de rock americà Walk the Moon. Va ser llançat com a senzill el 2014 i va aparèixer en el seu segon àlbum d’estudi, “Talking Is Hard”

La cançó presenta una melodia de pop-rock enganxosa molt Random, lletres optimistes i un cor infecciós que l’ha convertit en una elecció popular per ballar i cantar.

 Amb la seva energia optimista i el seu esperit amorós, “Shut Up and Dance” s’ha convertit en una de les cançons estrelles entre els fans de la banda i ha posicionat Walk the Moon com una de les principals bandes de pop-rock de la seva generació.

El vídeoclip de “Shut Up and Dance” va ser dirigit per The Young Astronauts i compta amb la banda interpretant la cançó en diversos escenaris, incloent-hi una arcada i un club de ball futurista. El vídeo està ple de colors brillants i seqüències de ball enèrgiques, capturant perfectament l’esperit optimista de la cançó.

Calla i balla

En termes d’anècdotes, “Shut Up and Dance” va ser un èxit comercial per Walk the Moon, arribant al top 5 de la llista Billboard Hot 100 i guanyant la certificació de Platí en diversos països. La cançó també va ser aclamada per la crítica.

En les actuacions en directe, “Shut Up and Dance” és un favorit del públic. La cançó s’ha convertit en un element bàsic dels espectacles en viu de la banda i ha ajudat a establir-los com un dels principals referents de pop-rock de la seva generació.

Però si hi ha una anècdota curiosa, és que Els Pets, la banda de Constantí liderada per Lluís Gavaldà, va anomenar un dels singles del seu segon disc “Calla i Balla”, és a dir, Shut up and Dance!

“Els Pets” és un grup de rock català format a Barcelona a la dècada dels 80. La cançó “Calla i balla” és una de les seves cançons més populars i ha esdevingut un clàssic del rock català. La banda, al igual que Walk de Moon, és coneguda per les lletres iròniques i satíriques de les seves cançons, així com per la seva energia en directe. Els Pets han influenciat molts altres grups de rock catalans i han esdevingut una de les bandes més importants de la seva generació. La cançó “Calla i balla” és una invitació a deixar de banda les preocupacions i a gaudir de la vida a través de la música i el ball, us sona a plagi? 

Random s’ha decantat per la versió mderna! Si voleu escoltar-la, callar i ballar … Shut up and dance…  agafeu agenda i…

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la vostra experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que n\'accepta l\'ús.   
Privacidad