Random blog

Sonrisas de Bombay convida a Random al seu concert Solidari!

La ONG dels somriures!

Sonrisas de Bombai és una ONG, fundada l’any 2005 pel periodista i escriptor, Jaume Sanllorente, que centra la seva acció, en la lluita pacífica contra la pobresa i pels Drets Humans en algunes de les zones més deprimides de l’Àsia com l’Índia, Bangla Desh i Nepal.

L’eradicació del tràfic de persones i l’acció transformadora a través de l’accés a l’educació, la salut i el desenvolupament socioeconòmic són el marc principal dels nostres projectes, que permeten a les comunitats que els lideren aconseguir canvis sostenibles. D’aquestes accions, ja se n’han beneficiat més de 10.000 persones, a les quals n’hi sumem més de 22.000, durant accions puntuals d’emergència.

Amb l’objectiu d’abordar la problemàtica social del tràfic, des del suport a les seves víctimes mitjançant la prevenció, el rescat i la rehabilitació, la Fundació actua conjuntament amb les comunitats més desafavorides perquè assoleixin una vida digna, lliure i amb oportunitats de futur.

Concert benèfic per a Sonrisas de Bombay

Anima’t i gaudeix de bona música amb un concert solidari a la mítica sala Luz de Gas de Barcelona el 6 de juny a les 20.30h.

Gràcies a la col·laboració de  River OmeletManuela VellésRandom  et convidem a passar una bona estona, gaudir de la música ia donar suport a la nostra lluita contra el tràfic. 

Pots adquirir ja les teves entrades anticipades per 15 euros, aquí, que destinaran als projectes per eradicar el tràfic de persones. A taquilla 18€.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la vostra experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que n\'accepta l\'ús.   
Privacidad