Random blog

Time of my life by Random

La cançó “Time of My Life” és una de les cançons més reconegudes de la banda sonora de la pel·lícula “Dirty Dancing” (1987). Va ser escrita per Franke Previte, John DeNicola i Donald Markowitz, i va ser interpretada per Bill Medley i Jennifer Warnes.

Time of My Life” es va llançar com a senzill el 1987 i es va convertir en un gran èxit, aconseguint el número u a les llistes de Billboard. Va guanyar el premi Óscar a la Millor Cançó Original el 1988 i també va rebre un premi Grammy. La cançó ha esdevingut un veritable himne i s’ha associat de manera icònica amb la pel·lícula.

Pel que fa a les versions destacades de la cançó, a banda de la versió original de Bill Medley i Jennifer Warnes, hi ha hagut nombroses interpretacions i covers al llarg dels anys. Alguns artistes populars han enregistrat les seves pròpies versions, com The Black Eyed Peas, Glee Cast i Il Divo, entre d’altres.

El llegat de “Dirty Dancing” i les seves cançons ha estat significatiu. La pel·lícula ha desenvolupat un culte de seguidors i ha estat aclamada com un clàssic del cinema romàntic. La banda sonora, en particular “Time of My Life”, ha estat fonamental en l’èxit de la pel·lícula i segueix sent un tema recurrent en esdeveniments, casaments i festes temàtiques relacionades amb la dècada de 1980.

En resum, “Time of My Life” és una cançó emblemàtica de la pel·lícula “Dirty Dancing”. Amb la seva energia contagiosa i la seva interpretació memorable, ha esdevingut un himne atemporal i continua sent estimada pels fans de la pel·lícula fins avui.

Pel que fa a la instrumentació, 🎹 🥁 🪘 🎸,  “Time of My Life” presenta una barreja d’elements pop i rock, amb una secció rítmica enèrgica i una melodia enganxosa. Els arranjaments inclouen piano, guitarres, bateria, baix i seccions de vents. La versió de Random els vents els substituïm per un magnífic teclat del mestre Enric Giné.

Un temazo ple d'anècdotes

📷 Photo by @antopomorpho.
L'alicia i el Toni a la festa major del Guinardó 2023 interpretant el Time of My Life.

En termes d’anècdotes, durant la producció de la pel·lícula, hi va haver algunes dificultats per convèncer Bill Medley i Jennifer Warnes de gravar la cançó. Inicialment, Medley no estava segur de voler participar a la banda sonora, però finalment va ser persuadit pel productor Jimmy Ienner. Warnes també va estar indecisa al principi, però després que Medley acceptés, va decidir unir-se al projecte.

Time of My Life” es va convertir en el punt culminant de la pel·lícula “Dirty Dancing“, on s’interpreta durant la icònica escena final de ball entre els personatges de Patrick Swayze i Jennifer Grey. La cançó i la coreografia han esdevingut símbols de l’amor i la passió juvenil.

 

L'Alicia, el nostre àngel... sense salt!

Si alguna cosa ens ha portat a versionar aquest hit, és l’estima de la nostra vocalista, l’Alicia, per la pel·lícula i tot el que l’envolta. La seva insistència ha convertit la nostra versió en un dels Hits imprescindibles dels concerts de Random.

Provem de fer el salt de l’àngel en el pròxim concert i agafeu l’Alicia al vol? 🙌🏼 😝

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la vostra experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que n\'accepta l\'ús.   
Privacidad