Random blog

Un primer any de somni!

Random primer aniversari

La Cover Band dels Greatest Hits, i la Nit Màgica a la Sala Bikini

Random, una banda de covers especialitzada en els greatest hits, ha triomfat en el seu primer any d’existència, deixant una empremta inoblidable en l’escena musical. Amb una passió i energia que desborden, Random ha aconseguit captivar el públic amb la seva interpretació única de les cançons més icòniques del rock i pop.

Aquest primer any ha estat un viatge intens i emocionant per a Random, convertint-se ràpidament en una referència en l’àmbit de les cover bands. La seva actuació a la Sala Bikini, en particular, ha estat el veritable clímax d’aquesta aventura inicial. Aconseguint un “sold out” en aquesta emblemàtica sala, Random no només va demostrar el seu talent, sinó també la seva capacitat extraordinària per connectar amb el públic a través de versions de cançons clàssiques.

La nit a la Sala Bikini va ser una perfecta harmonia de tècnica, passió i espectacle. Random va interpretar un repertori variat, ple de greatest hits, des de versions energètiques de clàssics del rock fins a adaptacions originals de temes contemporanis. Cada cançó va ser una mostra de la seva habilitat per captar l’essència del rock i del pop, portant al públic en un viatge musical inoblidable.

Durant aquesta actuació memorable, moments com el medley que combinava “I Wanna Dance with Somebody” amb “Girls Just Wanna Have Fun”, o el poderós final amb “Highway to Hell”, van reflectir la capacitat de Random per crear una atmosfera única i màgica. El medley funk, amb hits com “Celebration”, “September”, “Lady” i “One More Time”, va ser un altre punt àlgid, demostrant per què Random és considerada una de les millors cover bands del moment.

12 bolos, 12 festes!

Aquí us presentem un breu resum dels concerts que han ofert aquest any, destacant les interpretacions estrelles que han captivat al seu públic.

 1. 17 de novembre de 2023, Barcelona (Privat): Un esdeveniment exclusiu on la banda va oferir un repertori únic per a un públic selecte.

 2. 11 de novembre de 2023, La Palma de Cervelló (Privat): Una altra actuació privada on RockRandom.com va demostrar la seva versatilitat i energia.

 3. 5 d’agost de 2023, Cerdanya Film Festival, Puigcerdà: La banda va actuar en aquest prestigiós festival, aportant la seva energia rockera a l’ambient cinematogràfic.

 4. 29 de juny de 2023, 21:30h, Sala Bikini (Relats Solidaris): Un concert benèfic que va destacar per la seva energia i compromís amb causes socials.

 5. 24 de juny de 2023, 18:30h, Nif Nif, Pals (Empordà): Actuació en un entorn idíl·lic on van resonar els clàssics del rock.

 6. 23 de juny de 2023, Revetlla de Sant Joan a Pals: Una nit màgica de Sant Joan on la banda va encendre l’ambient amb la seva música.

 7. 6 de juny de 2023, Luz de Gas (Sonrisas de Bombay): Un concert amb un propòsit solidari, on la música va ser l’eina per aportar alegria.

 8. 20 de maig de 2023, 21:00h, Festa Major Guinardo: La banda va ser part clau de les celebracions de la festa major, amb un concert vibrant.

 9. 13 de maig de 2023, La Salle Bonanova (Solidari): Un altre esdeveniment amb caràcter benèfic, demostrant el compromís social de la banda.

 10. 12 de maig de 2023, Barcelona (Privat): Una actuació íntima i exclusiva per a un públic selecte.

 11. 23 d’abril de 2023, 13:00h, Sant Jordi a Sant Just Desvern: Celebració de Sant Jordi amb música en directe, aportant un toc especial a aquesta diada tan significativa.

 12. 15 d’abril de 2023, 18:00h, Estrena Random al Nota 79 (Solidari APASAAC): Un inici impressionant de la temporada amb un concert solidari.

Els components de Random

Una banda formada per talents excepcionals, Random compta amb Alicia Sastre (veu), Toni Gimeno (veu i baix), Enric Giné (teclat), Ignasi Doy (guitarra), Raul Vallejo (guitarra i trompeta) i Àlex Martín (baterista). Tots ells són músics amb més de 20 anys d’experiència acumulada, tocant en bandes de diversos estils. Aquesta experiència es reflecteix en cada actuació, on el seu talent individual i col·lectiu brilla amb força.

Aquest primer any ha estat només el començament per a Random. Amb la seva energia, talent i una clara connexió amb els seus fans, la banda promet continuar creixent i explorant noves fronteres musicals, sempre amb els greatest hits com a bandera. La seva trajectòria és una promesa de més nits plenes d’emoció, música i, sobretot, una experiència de rock autèntica. El futur és brillant per a aquesta banda que, sens dubte, continuarà sorprenent i emocionant amb cada nova actuació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la vostra experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que n\'accepta l\'ús.   
Privacidad