Random blog

Una estrena emotiva i amb #soldout

A les 18.05 pujava amb puntualitat a l’escenari la Rosi Perea, col·laboradora activa de l’Associació per a la Promoció de l’Adopció Socialització i Acolliment dels Animals de Companyia (APASAAC) a qui vàrem destinar tots els beneficis del concert d’inauguració. 

Després d’un breu parlament, van pujar a l’escenari del Nota 79 en Raul Vallejo, l’Enric Giné, l’Àlex Martín, l’Ignasi Doy, en Toni Gimeno i l’Alicia Sastre per estrenar el projecte que feia mesos que treballaven. Una fusió de pop, rock i funk molt Random, plena de Hits actuals i de tots els temps.

Envoltats de família, amics i les incombustibles que mai fallen, la tarda es va convertir en una festa espectacular. Després d’una horeta llarga de versions i abans dels bisos, la Rosi Perea i l’Esther Sánchez, van pujar a l’escenari per obsequiar-nos amb unes roses i unes abraçades. Així vàrem tancar una vesprada entranyable que recordarem molts anys!

Us deixem algunes imatges que ens acompanyaran per sempre! Llarga vida a Random!

Fotografies de Rafa Angel @antropomorpho

 Si voleu escoltar els Random, agafeu agenda i… 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la vostra experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que n\'accepta l\'ús.   
Privacidad